Paprastas, gaivus, labai skanus sūrio pyragas su mėlynėmis.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu.
Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!
Nekeptas sūrio pyragas su mėlynėmis
Ingredientai
36 x 12 x 3 cm stačiakampiai tartos formai
1 puodelis - 250 ml
1 puodelis - 250 ml
Pagrindui
200 g sausainių
70 g tirpinto sviesto
Įdarui
400 g kreminio sūrio (tokio kaip 'Philadelphia)
1/2 puodelio (125 ml) cukraus pudros
100 ml grietinėlės
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1/2 citrinos tarkuotos žievelės
2 šaukšteliai citrinų sulčių
Papuošimui
Mėlynių
Mėtų lapelių
200 g sausainių
70 g tirpinto sviesto
Įdarui
400 g kreminio sūrio (tokio kaip 'Philadelphia)
1/2 puodelio (125 ml) cukraus pudros
100 ml grietinėlės
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1/2 citrinos tarkuotos žievelės
2 šaukšteliai citrinų sulčių
Papuošimui
Mėlynių
Mėtų lapelių
Gaminimo eiga
- Pagrindui sausainius susmulkinkite smulkintuvu ir sumaišykite su tirpintu sviestu.
- Tartos formą išklokite sausainių mase.
- Įdarui kreminį sūrį, grietinėlę, cukraus pudrą, vanilę, citrinų sultis, žievelę išplakite iki vientisos masės. Supilkite įdarą į formą.
- Dėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms, o geriausiai per naktį sustingti.
- Puoškite mėlynėmis ir mėtų lapeliais.
No Bake Blueberry Cheesecake
Recipe adapted from Laura in the Kitchen
Ingredients
Ingredients
For 36 x 12 x 3 cm rectangular tart tin
1 cup - 250 ml
1 cup - 250 ml
For the base
200 g digestive cookies
70 g melted butter
For the filling
400 g cream cheese
1/2 cup (125 ml) icing sugar
100 ml double cream
1 tsp vanilla extract
2 tsp lemon juice
1/2 lemon grated zest
To decorate
Blueberries
Mint leaves
200 g digestive cookies
70 g melted butter
For the filling
400 g cream cheese
1/2 cup (125 ml) icing sugar
100 ml double cream
1 tsp vanilla extract
2 tsp lemon juice
1/2 lemon grated zest
To decorate
Blueberries
Mint leaves
Directions
- Blend all the ingredients for the crust with a food processor.
- Tip into the tart tin and press the cookie crumbs into the base with your hands.
- For the filling whisk everything: cream cheese, icing sugar, double cream, vanilla, lemon juice and zest, together until smooth. Pour the batter over the base, level it out.
- Chill in the fridge for at least 4 hours or better overnight.
- To decorate, arrange the blueberries on the top of the cheesecake and decorate with mint leaves.
Komentarų nėra :
Rašyti komentarą