Paprastas, lengvas pitos picos receptas.
Su Rugsėjo 1-ąja visus darželinukus, mokinukus ir studentus! Gerų, sėkmingų metų Jums, o jūsų tėveliams kantrybės ir suprantingumo.
Na, o šiandien paprasta, labai greita nesaldi idėja - pitos pica. Esu kepusi tortilijų picas. Labai greitas ir skanus receptas. Kai liko kelios pitos duonelės, pritaikiau tą pačią picos idėją. Gavosi dar skaniau! Pitos duonelė kiek storesnė, kraštai apskrunda, gaunasi traškesni, o vidus minkštas. Pitos padas pasirodė kiek geresnis už tortiliją. Vidus - fantazijos ir šaldytuvo turinio reikalas. Chi chi. Mano variantas toks...
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu.
Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!
Pitos pica
Ingredientai
Pitos duonos
Pomidorų tyrės ar kečupo
Itališkų prieskonių, druskos, pipirų pagal skonį
Žaliosios paprikos
Aštrios raudonosios paprikos (čili)
Virto kumpio
Mocarelos sūrio
Parmezano sūrio
Gaminimo eiga
Simple, crispy, yet still soft, very tasty Pitta pizzas.
Pitta bread
Some tomato puree or ketchup
Italian spices, salt and pepper to taste
Some green pepper
Some red hot chili
Cooked ham
Mozzarella cheese
Parmesan cheese
Some tomato puree or ketchup
Italian spices, salt and pepper to taste
Some green pepper
Some red hot chili
Cooked ham
Mozzarella cheese
Parmesan cheese
Instructions
- Arrange pittas on the baking sheet. Spread some tomato puree, season with Italian spices, salt and pepper.
- Add sliced peppers, shredded ham, mozzarella cheese and grated parmesan.
- Bake in the preheated to 200 degrees oven until the cheese is melted.
Komentarų nėra :
Rašyti komentarą