Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su varškės įdaru. Receptas + VIDEO.
Paprastai šeštadieniais receptų į tinklaraštį nekeliu (retkarčiais pasitaiko išimčių), tačiau šiandien kol kas nejaučiu, kad jau šeštadienis. Atrodo lyg būtų eilinė darbo diena. Ta pati rutina, ta pati buitis. Kad jau taip, nusprendžiau pradžiuginti (labai viliuosi, kad pavyks) Jus super paprastu bandelių receptu. Puikiai tiks tingiam šeštadieniui.
Sluoksniuotos tešlos bandelės su citrininiu varškės įdaru. Greitos, lengvos, o įdaras labai labai skanus. Tą tikrai galėtų patvirtinti ir mano mažoji ragautoja, jei mokėtų kalbėti. Sukirto ir ji pasigardžiuodama, o įdarą išvalgė pirmiausiai! Ne tik burna, bet ir nosimi. Po tokio skanaus deserto teko paskubinti vakarines maudynes ir išsiurbliuoti kilimą. Bet tai niekai, kai taip skanu ir suteikia visiems džiaugsmo ir šiltų šeimos akimirkų!
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu. Kepiau ne vieną kartą.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu. Kepiau ne vieną kartą.
Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!
Greitos bandelės su varške
Receptas adaptuotas iš Laura in the Kitchen
VIDEO RECEPTAS
Ingredientai
1 pakelis (375 g) pirktinės sluoksniuotos tešlos (8 bandelėms)
Įdarui (4 bandelėms)
150 g kreminio sūrio arba varškės (tokio kaip 'Philadelphia')
1 kiaušinio trynio
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
1 tarkuotos citrinos žievelės (nebūtinai)
Aptepimui
1 kiaušinis
Gaminimo eiga
- Pirktinę sluoksniuotą tešlą šiek tiek pakočiokite, padalinkite į dvi dalis. Kiekvieną dalį supjaustykite kvadratėliais.
- Įdarui viską sumaišykite dubenėlyje.
- Į kiekvieno kvadrato centrą dėkite įdaro. Du priešingų kraštinių kampus gerai suspauskite pirštais.
- Bandelių tešlą aptepkite kiaušinio plakiniu.
- Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles kepkite apie 20 minučių arba kol gražiai apskrus.
Quick and easy Cheese Danish recipe.
Easy Cheese Danish
Recipe adapted from Laura in the Kitchen
VIDEO RECIPE
Ingredients
1 package (375 g) store bought puff pastry (For 8 Danishes)
For the filling (For 4 Danishes)
150 g cream cheese
1 medium egg yolk
3 tbsp granulated sugar
1 tbsp sour cream
1 tsp vanilla extract or paste
1 grated lemon zest (optional)
For egg wash
1 egg
Instructions
- Roll out the pastry a little, divide into two sheets. Cut each sheet into 4 squares.
- Whisk everything for the filling in a small bowl.
- Add some filling to each square center. Press firmly two opposite side edges.
- Brush the top with some beaten egg.
- Bake for 20 minutes or until golden brown into preheated 200 degrees oven.
PIN IT FOR LATER!
1 komentaras :
Mano vyro mėgiamiausios.
Rašyti komentarą