Orkaitėje kepti, labai lengvai paruošiami, labai skanūs, saldūs vištienos sparneliai.
Šiandien puikus vištienos receptas pietums ar vakarienei. Vos iš kelių ingredientų, labai paprasta ir super skanu. Taigi, pirštukų apsilaižymui - Saldūs vištienos sparneliai.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Patarimai, pastebėjimai. Tiekite su ryžiais ir salotomis, ir/ar virtais žirneliais, kukurūzais.
Aš naudojau šį saldų čili padažą:
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!
Saldūs vištienos sparneliai
Receptas adaptuotas iš Rachel Allen knygos 'Rachel's Food for Living'
Ingredientai
12-16 vištienos sparnelių
4 šaukštai saldaus čili padažo
4 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai rudojo cukraus
Gaminimo eiga
- Saldų čili padažą sumaišykite su soja ir cukrumi. Apliekite vištienos sparnelius, įmasažuokite.
- Dubenį apvyniokite plėvele ir dėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms (minimum 30 minučių).
- Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių. Kepimo skardą išklokite folija.
- Vištienos sparnelius vienu sluoksniu sudėkite ant kepimo skardos, apliekite marinatu.
- Kepkite 18-22 minutes arba kol apskrus ir visiškai iškeps.
Oven Baked Sweet Chicken Wings.
Sweet Chicken Wings
Recipe adapted from Rachel Allen's book 'Rachel's Food for Living'
Ingredients
12-16 chicken wings
4 tbsp sweet chilli sauce
4 tbsp soy sauce
2 tbsp brown sugar
12-16 chicken wings
4 tbsp sweet chilli sauce
4 tbsp soy sauce
2 tbsp brown sugar
Instructions
- Mix the sweet chili sauce, soy sauce and brown sugar. Pour the marinade over the chicken wings and toss to coat.
- Cover the bowl with a cling film and leave the chicken in the fridge to marinate for 2-3 hours (at least 30 minutes).
- Preheat the oven to 220 degrees. Line your roasting tin with the aluminum foil.
- Place the chicken wings on the roasting tin, pour the remaining marinade over the top.
- Bake for 18-22 minutes or until cooked through.
Komentarų nėra :
Rašyti komentarą