Nekeptas, greitas pūstų ryžių desertas.
Kai norisi ko nors saldaus ir greitai... Pūstų ryžių batonėliai - visai neblogas pasirinkimas. Skanu, ne per saldu, paprasta, greita.
Masė greitai stingsta ir yra kibi, todėl dirbkite greitai.
Mano 'Marshmallow' saldainiai buvo dviejų spalvų - baltos ir rožinės, todėl galutinė spalva tokia. Tinka bet kokios spalvos saldainiai.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 3/5. Skanu, galbūt kartosiu.
Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!
Pūstų ryžių batonėliai
Ingredientai
20 cm kvadratinei formai
1 puodelis - 250 ml
1 pakelis (180 g) mini 'Marshmallow' saldainių
1 puodelis - 250 ml
1 pakelis (180 g) mini 'Marshmallow' saldainių
4 puodeliai pūstų ryžių
40 g sviesto
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Šiek tiek pabarstukų
Gaminimo eiga
- Formą išklokite kepimo popieriumi arba išpurškite aliejumi.
- Į didelį puodą sudėkite saldainius ir sviestą. Ant nedidelės ugnies maišydami viską ištirpinkite. Supilkite vanilę, sudėkite pūstus ryžius, išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies. Įmaišykite pabarstukus.
- Viską sukrėskite į formą ir išlyginkite.
- Dėkite į šaldytuvą valandai.
Crispy Rice Treats recipe.
Crispy Rice Treats
Ingredients
For 20 x 20 cm square cake tin
1 cup -250 ml
For 20 x 20 cm square cake tin
1 cup -250 ml
1 bag (180 g) mini Marshmallows
4 cups crispy rice cereal
40 g butter
1 tsp vanilla extract
Some sprinkles
Instructions
- Line your tin with baking paper or spray with non stick spray.
- In a large pot add the Marshmallows, butter and melt over low heat. Stir in the vanilla and rice cereal. Remove from the heat. Mix in the sprinkles.
- Pour the mixture into the tin, level the surface.
- Pop in the fridge for an hour to set.
1 komentaras :
Situos darom periodiskai, mums labai skanu, tik pabarstukai bet kokiam saldziam maiste musu seimoje yra Big No No, nemegstam, todel tik su marshmallows darom. rekomenduoju!
Rašyti komentarą