Saldžiarūgščių burokėlių receptas.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, gaminau daug kartų.
Patarimai, pastebėjimai. Į burokėlius galite dėti šviežios mėtos. Jei nuspręsite ją naudoti, dėkite kartu su burokėliais, cukrumi ir citrinos sultimis. Orgnaliame recepte mėtos naudojamos, aš jų ne visada turiu ir neitin mėgstu, todėl nenaudoju.
Patarimai, pastebėjimai. Į burokėlius galite dėti šviežios mėtos. Jei nuspręsite ją naudoti, dėkite kartu su burokėliais, cukrumi ir citrinos sultimis. Orgnaliame recepte mėtos naudojamos, aš jų ne visada turiu ir neitin mėgstu, todėl nenaudoju.
Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!
Saldžiarūgščiai burokėliai
Receptas adaptuotas iš knygos "Mary Berry's Complete Cookbook"
Ingredientai
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 svogūnai, smulkinti
2 česnako skiltelės, smulkintos
30 g cukraus
4 virti burokėliai, pjaustyti kubeliais
1 citrinos sulčių
Druskos, pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite svogūną, česnakus ir kepkite 3-5 minutes kartas nuo karto pamaišydami, kol svogūnai suminkštės.
- Dėkite cukrų, burokėlius, pusę citrinų sulčių. Kepkite 10 minučių nuolat maišydami.
- Paskaninkite druska, pipirais, dar įpilkite citrinos sulčių, jei reikia.
- Tiekite šiltus ar šaltus. Galite paskaninti šviežiomis mėtomis.
1 komentaras :
Pagaliau sugrįžote... Taip laukiau Jūsų šaunių receptų. Būtinai išbandysiu. Linkiu sėkmės.
Rašyti komentarą