2024 m. vasario 25 d., sekmadienis

Šokoladiniai putėsiai iš 2 ingredientų + VIDEO | 2 Ingredient Chocolate Mousse + VIDEO


Greitai, lengvai pagaminami šokoladiniai putėsiai iš dviejų ingredientų.



Labai paprastas ir greitas šokoladinio deserto receptas. Tik du ingredientai, 15 minučių ir galite ragauti. 

Tips. 
  • Galite naudoti arba juodą, arba pienišką šokoladą.
  • Putėsius galima palaikyti šaldytuve kelias valandas arba valgyti iš karto. 
  • Iš šio kiekio gaunasi viena porcija, didinkite normas, jei gaminsite daugiau.
  • Šokolado masę atvėsinkite prieš plakdami su grietinėle, kitaip grietinėlė gali patižti.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 4/5. Labai skanu, kartosiu. 

Ką nors gaminote pagal čia rastą receptą? Pasidalinkite savo kūrinių nuotraukomis Baking Secrets Facebook profilyje. Pasidžiaukime kartu!

Šokoladiniai putėsiai iš 2 ingredientų

VIDEO RECEPTAS
Žiūrėti



Ingredientai
1 porcijai

50 g juodo (arba pieniško) šokolado
25 g grietinėlės

1/3 puodelio (80 ml) grietinėlės

Gaminimo eiga
  1. Šokoladą susmulkinkite.
  2. Į dubenį dėkite šokoladą ir 25 g grietinėlės. Dubenį statykite ant vandens vonelės (puodo su verdančiu vandeniu) ir ištirpikite šokoladą. Nukelkite ir atvėsinkite.
  3. Kitame dubenyje lengvai išplakite 80 ml grietinėlės. Toliau plakdami per kelis kartus sudėkite šokolado mišinį. Plakite, kol viskas susimaišys ir masė taps kreminė.
  4. Sudėkite į stiklinę, puoškite tarkuotu šokoladu. 
  5. Galite dėti į šaldytuvą kelioms valandoms arba valgyti iš karto. 


    Easy and quick Chocolate Mousse with only 2 ingredients.

    2 Ingredient Chocolate Mousse

    VIDEO RECIPE
    Watch



    Ingredients
    For 1 portion

    50 g dark (or milk) chocolate
    25 g double cream

    1/3 cup (80 ml) double cream

    Instructions
    1. Chop the chocolate into smaller chunks. 
    2. In a bowl, add the chocolate and 25 g of double cream. Put the bowl on a water bath (pot with boiling water) and melt the chocolate. Leave to cool.
    3. In another bowl whisk the remaining 80 ml double cream to soft peaks. While whisking add the chocolate mixture and whisk everything until creamy texture.
    4. Fill the glass with the mousse, decorate with the chocolate shavings. You can pop the mousse in the fridge for a few hours or eat straight away. 



    Komentarų nėra :

    Printfriendly